Nordstjerna Barneyoga

Eventyrreisen, YOGA i skolen

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Eventyrreisen, YOGA i skolen

Eventyrreisen, Yoga i skolen er en bok med hovedmålgruppe barn 5-10 år. Den kan brukes som veiledningsbok for voksne, eller barna kan ved hjelp av bilder og tekst bruke den selv. Boka er knyttet opp mot kunnskapsmålene for 1-4. trinn, slik at øvelsene kan integreres i skolen.

Velkommen til en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar med pusten og lander inn i lek og læring. Her får barna utfolde seg på egne premisser, i en tradisjon der konkurranse ikke er i fokus.

Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi følger med Frosken som flytter hjemmefra. Vi kler på oss vinterklær og hilser på alle dyrene i Skinnvotten. Vi drar med Adrian på jakt og samarbeider to og to med fjellet Stetind. Vi leker med alfabetet gjennom morsomme yogafigurer og vi slapper av, til kroppen blir slapp, like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden, og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust for helse og livsmestring. En pust som du alltid bærer med deg.

Eventyrreisen-boka viser korleis yoga tilbyr verktøy som inneber fokus på pust, rørsle-posisjonar (asanas) og meditasjon. Gjennom fokus på pusteteknikkar – alt frå ballong- til hare- og bjørnepust - kan barn bli betre kjende med seg sjølv og med kva dei føler i kroppen og tenker på. Boka vektlegg at yoga og meditasjon er verktøy som kan gi meir ro og velvære i både barnas kropp og sinn. Kvanmo understrekar at yoga kan bidra til betre livsmeistring, noko som er blitt eit sentralt mål i norsk skule. Forsking på innføring av yoga i skulen viser også at yoga kan bidra til betre mental helse, konsentrasjon, læringsevne og trivsel.

Ingunn Hagen, Professor, Institutt for psykologi, NTNU

NOK 499
Totalt beløp NOK 499

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.